Polityka bezpieczeństwa
Zasady zwrotu
Ryby morskie przystawki oraz dania główne Hanna Grykałowska
4,60 zł
Brutto
Autor:
Opis
Ryby to bezcenny dar natury występujący na świecie w dwudziestu tysiącach gatunków. Już nasi przodkowie odkryli że mięso ryb morskich nie tylko świetnie zaspokaja głód ale posiada również wysokie wartości odżywcze i smakowe. W hodowli ryb przodowały początkowo liczne klasztory w Europie środkowej. Dziś ryby morskie jak też słodkowodne hoduje się na skalę przemysłową na całym świecie. Przepisy na rybę dania główne z ryb oraz przystawki rybne są tematem zarówno małych poradników jak i wielkich encyklopedii kulinarnych. W książce Ryby morskie. Przystawki oraz dania główne znajdziesz wiele ciekawych przepisów na potrawy ze śledzi np. śledzie marynowane śledzie w śmietanie sałatki śledziowe śledzie z rusztu śledzie smażone i duszone zapiekanka ze śledzi i ziemniaków czy kotlety śledziowe.REA 2011, ISBN: 978-83-7544-281-6, 235x225, 64 s., oprawa miękkaRyby morskie, przystawki oraz dania główne Hanna Grykałowska