Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady zwrotu

Miska szczęścia

13,80 zł
Brutto
Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie
Autor:

Opis

Miska szczęścia to propozycja dla wszystkich, którzy lubią niebanalne, ale jednocześnie bardzo proste posiłki. W tym niepozornym naczyniu możesz podać pożywne, pyszne i kolorowe dania. Chociaż moda na bowl food przybyła do nas z Azji, z przystankiem na Hawajach, to ma również swoje odbicie w polskich tradycjach kulinarnych.Zainspiruj się lokalnymi i sezonowymi składnikami, wybierz ulubione dodatki, przypraw miłością i szczyptą improwizacji. Podaj w ulubionej misce. I rozkoszuj się tym, co najlepsze.Zrób Miskę szczęścia po polsku. Tu i teraz.10% dochodu Autorki ze sprzedaży książki zostanie przekazane na rzecz domu tymczasowego Kocia Łapka.O ksiażce słowami innych:W smakowitej misie Laury Osęki spotkały się same dobra. Szczere i autentyczne, przypominają o sensie jedzenia – bezcennej prostocie w czasach nadmiaru. Otulają ciepłem, nie tylko w chłody, a ich dobroduszna energia płynie prosto z serca. Szczęście jest tuż obok. Wystarczy sięgnąć po ukochaną miskę.Daria Pawlewska, redaktorka naczelna magazynu KUKBUK”Podoba mi się idea tej książki, bo utwierdza mnie w przekonaniu, że inspiracją do pysznego i zdrowego gotowania może być wszystko. Pora roku, wspomnienia, wycieczka na targ, ale i naczynie, jakim jest miska. Przypomnij sobie. To pierwsze naczynie, z którego jedzą dzieci. Idealne na każdą porę dnia. Doskonałe na zupę, sałatkę czy poranną owsiankę. O tym jest ta książka – o codziennym, zdrowym i kolorowym gotowaniu. Smacznego!Grzegorz Łapanowski, kucharz, właściciel Food Lab Studio, założyciel Fundacji Szkoła na widelcuA book full of fresh AND unique ideas, which also covers the basics. Prepare to be surprised – Laura's food is simple yet innovative. I wish I'd had it when I was 20./Książka pełna świeżych i unikatowych pomysłów, która zawiera też podstawy. Przygotuj się na niespodziankę – jedzenie Laury jest proste, ale innowacyjne. Szkoda, że nie było tej książki, gdy miałam 20 lat./Zuza Zak, autorka książki Polska. New Polish Cooking”; zuzazak.comO twórcach książki:Laura Osęka, gotująca psycholożka i psychodietetyczka. Od lat kolekcjonuje książki kucharskie, kocha zwierzęta, a czworonożni przyjaciele znaleźli pod jej dachem swój dom. Gdy nie gotuje, wykłada, pracuje z pacjentami, prowadzi warsztaty albo jeździ swoim starym fordem taunusem.Jarosław Roger Berdak, syn artysty fotografika, rzemieślnik i fotograf. Gdy nie fotografuje, wytwarza piękne przedmioty z drewna pod marką „I love nature”. Gdyby nadarzyła się okazja, zamieszkały na Jukonie.Publicat 2018, ISBN: 9788327125293, 170x222, 208 s, oprawa miękka

Szczegóły Produktu

Publicat
32257
3 Przedmioty

Podobne

(Jest jeszcze 16 innych tytułów w tej kategorii)