Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady zwrotu

Dynia, ogórek, kabaczek i sznurek

10,92 zł
Brutto
Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie
Autor:

Opis

Wiesz, że z ogórka można zrobić lody, a z arbuza wytrawny chłodnik? Próbowałeś mizerii z rzodkiewką albo szarlotki z dynią? Jeśli brakuje ci pomysłu na cukinię, a ilość odmian dyń przyprawia cię o zawrót głowy - koniecznie zajrzyj do środka. Pysznych warzyw na talerzu nigdy dość! Dominika Wójciak, autorka książek kulinarnych, m.in. Sezonowego warzywa, zwyciężczyni 3 edycji programu Master Chef DYNIA - CUKINIA - OGÓREK - ARBUZ - MELON Odnajdziesz tu mnóstwo gotowych przepisów i tyle samo inspiracji, dzięki którym na nowo odkryjesz niedoceniane smaki warzyw dyniowatych, urozmaicisz swoje nudne potrawy, stworzysz oryginalne przepisy. Lody ogórkowe, pierogi leniwe z cukinią, szaszłyki arbuzowe z krewetkami, burrito z łososiem i melonem, frytki z dyni, a może tarta gruszkowo-dyniowa? Zainspiruj się i odkryj dyniowate, bo nie taka dynia jesienna, jak ją malują! Z książek tych facetów bije moc niebanalnych warzyw. Tym razem zabierają nas w podróż przez dyniowate pola. Już nie mogę się doczekać sezonu na ogórki, arbuzy i dynie. Piotr Kucharski, autor książek kulinarnych, m.in. Miejskiego farmera, pasjonat gotowania Paweł Łukasik i Grzegorz Targosz - miłośnicy kulinariów, autorzy bloga Gotowanie z pasją i książki Kipi kasza. Połączenie dwóch pasji - gotowania i fotografii zaowocowało smakowitą książką o dyniowatych.Pascal 2017, ISBN: 978-83-8103-012-0, 200x260, 288 s., oprawa twarda

Szczegóły Produktu

Pascal
26690
1 Przedmiot

Podobne

(Jest jeszcze 16 innych tytułów w tej kategorii)